Ponturi Bune vs Life is a wager

Cum ziceam, pentru ca pun la pariuri, e normal sa accesez si anumite site-uri sau pagini de Facebook din acest domeniu. Inca din timp, s-au remarcat in lumea pariurilor de pe Facebook doua pagini : „Ponturi bune” si „Life is a wager„. (Trecem peste faptul ca Ponturi bune este o pagina de fb si Life is a wager un site .. 🙂 )

„Ponturi bune” si-a inceput activitatea undeva pe la inceputul anului 2012, sau cel putin atunci s-a remarcat. L-am remarcat si eu deoarece posta niste bilete de forma 1/2 si castigurile lui provenite din analize chiar dadeau sperante. Chiar imi placea cum mergea treaba insa tot ce e bun trebuie sa se mai si termine. „Ponturi bune” a ajuns acum doar o pagina de „palmares”, n-am mai vazut un bilet castigator de zile bune, chiar luni… Mai nou sunt prezentate unele bilete venite din partea altor pariori cu castiguri bunicele si invitatii la turnee de poker, biletele cu pariuri nici nu le mai bag in seama, nu mai are rost.

 30348_419981671404114_338326243_n

11.200 de like-uri are pagina in acest moment, like-uri pe care de la un timp nu le mai inteleg. Imi pare rau ca administratorul paginii nu s-a tinut de treaba care l-a facut remarcat si traieste acum doar din afilieri…

„Life is a wager” continua sa ma uimeasca in fiecare zi.Biletele cu cota  aprox de 2 sunt de cele mai mule ori castigatoare. Daca nu ma credeti pe cuvant, statisticile sunt prezente pe site. Se posteaza in fiecare zi, administratorul isi face treaba dupa cum se vede si sunt convins ca si partea „abonata” este multumita. Personal, nu am platit un abonament pe aceasta pagina pentru a beneficia de ponturi insa la ce bilete sunt postate gratis … nu cred ca cele platite sunt mai prejos.63521865da2d7b5m3

Fratii mei pariori, concluzia este ca „Life is a wager” castiga detasat la capitolul EFICIENTA, insa „Ponturi bune” nu are adversar in ceea ce priveste POPULARITATEA … Oare ce s-ar intampla daca ar exista o pagina cu popularitatea si eficienta de mai sus :-?… $$$ !

Reclame

Posted on ianuarie 29, 2013, in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 3 comentarii.

  1. analizeaza si pagina asta ! eu am castigat de pe aici !

  2. pagina asta : http://www.facebook.com/GoldenBet888 nu stiu daca am scris-o prima data!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: